advertise

حکم تغییر کاربری غیر مجاز چیست؟

هرگونه تغییر کاربری در قالب ایجاد بنا، برداشتن یا افزایش شن و ماسه و سایر اقداماتی که بنا به تشخیص وزارت جهاد کشاورزی تغییر کاربری محسوب می گردد، چنانچه به طور غیر مجاز و بدون اخذ مجوز از کمیسیون موضوع تبصره (۱) ماده (۱) این قانون صورت پذیرد، جرم بوده و مأموران جهاد کشاورزی محل مکلفند نسبت به توقف عملیات اقدام و مراتب را به اداره متبوع جهت انعکاس به مراجع قضایی اعلام نمایند و چنانچه مرتکب پس از اعلام جهاد کشاورزی به اقدامات خود ادامه دهد نیروی انتظامی موظف است بنا به درخواست جهاد کشاورزی از ادامه عملیات مرتکب جلوگیری نماید.

تغییر کاربری غیر مجاز |فرداد دشت الموت

مأموران جهاد کشاورزی موظفند با حضور نماینده دادسرا و در نقاطی که دادسرا نباشد با حضور نماینده دادگاه محل ضمن تنظیم صورتمجلس رأساً نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات اقدام و وضعیت زمین را به حالت اولیه اعاده نمایند.
همچنین  کلیه مالکان یا متصرفان اراضی زراعی و باغهای موضوع این قانون که بصورت غیرمجاز و بدون اخذ مجوز از کمیسیون موضوع تبصره(۱) ماده (۱) این قانون اقدام به تغییر کاربری نمایند علاوه بر قلع و قمع بنا، به پرداخت جزای نقدی از یک تا سه برابر بهای اراضی زراعی و باغها به قیمت روز زمین با کاربری جدید که مورد نظر متخلف بوده است و در صورت تکرار جرم به حداکثر جزای نقدی و حبس از یک ماه تا شش ماه محکوم خواهند شد (مستند قانونی: مواد ۳ و ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها).

چه اقداماتی تغییر کاربری محسوب می شود ؟

اقدامات ذیل در صورتی که در اراضی زراعی و باغ‌های موضوع قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها و بدون رعایت ضوابط و مقررات مربوطه و اخذ مجوز از کمیسیون تبصره یک ماده یک و یا موافقت سازمان جهاد کشاورزی در قالب طرح های تبصره ۴ الحاقی قانون مذکور حسب مورد صورت گیرد و مانع از تداوم تولید و بهره برداری و استمرار کشاورزی شود به عنوان مصادیق تغییر کاربری غیر مجاز تلقی می گردد:


* برداشت یا افزایش شن و ماسه.
*ایجاد بنا و تأسیسات.
*خاکبرداری و خاکریزی.
* گود برداری.
* احداث کوره های آجر و گچ پزی.
*پی کنی.
*دیوارکشی اراضی.
* دپوی زباله، نخاله و مصالح ساختمانی، شن و ماسه و ضایعات فلزی. ایجاد سکونتگاههای موقت.
* طرح های تملک دارایی های سرمایه ای مصوب مجلس شورای اسلامی (ملی - استانی).

*استقرار کانکس و آلاچیق.
* احداث جاده و راه.
*دفن زباله های واحد های صنعتی.
*رها کردن پساب های واحد های صنعتی، فاضلاب های شهری، ضایعات کارخانجات.
* لوله گذاری.
* عبورشبکه های برق. *انتقال و تغییر حقابه اراضی زراعی و باغات به سایر اراضی و فعالیتهای غیر کشاورزی.
* سوزاندن، قطع و ریشه کنی و خشک کردن باغات به هر طریق.
* مخلوط ریزی و شن ریزی.

* احداث راه آهن و فرودگاه.
* احداث پارک و فضای سبز.
* پیست های ورزشی.
*استخر های ذخیره آب غیرکشاورزی.
*احداث پارکینگ مسقف و غیر مسقف.
* محوطه سازی (شامل سنگفرش و آسفالت کاری، جدول گذاری، سنگ ریزی و موارد مشابه).
*صنایع تبدیلی و تکمیلی و غذایی و طرح های موضوع تبصره ۴ فوق الذکر.
*صنایع دستی.
* طرح های خدمات عمومی.

جمع بندی

شرکت فرداد دشت الموت قزوین فعالیت خود را در زمینه ی اخذ مجوز تغیر کاربری زمین،نقشه برداری و ... را زیر نظر بهترین و مجرب ترین مهندسان آغاز نموده است.این شرکت با تیم مجرب با آگاهی کامل از تبصره ها و قوانین اراضی آماده ی انجام مشاوره و اخذ مجوز در زمینه اراضی در خدمت شما عزیزان می باشد. .شما میتوانید برای ارتباط با متخصصان این مجموعه بر روی دکمه زیر کلیک نمایید.


نظرات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید